Massages & Behandelingen

Nog meer verwennerij met onze fijne behandelingen. Maak je dagje wellness helemaal compleet met een ontspannende massage of een verzorgende gezichtsbehandeling. Of trakteer jezelf gewoon eens op een klein relaxmoment midden in je drukke week. Onze vakkundige gastvrouwen hebben de fijne kneepjes van het vak in hun vingers en laten je heerlijk ontspannen. Van de bekende klassieke massage tot de zeker niet alledaagse Pantai Luar massage. Alle behandelingen zijn zowel als aanvulling op je wellnessarrangement als ook los te boeken.

Massages

Klassieke massage 

Tied veur joe

Een massage met als doel totale ontspanning van lichaam en geest. Door de rustig uitgevoerde massagegrepen voel je je helemaal tot rust komen. Door het spierstelsel soepeler te maken verbetert de doorbloeding en worden afvalstoffen beter afgevoerd. De spanning in spieren neemt af, het stressniveau wordt verlaagd en het geeft nieuwe energie en een fitter gevoel. Tegelijkertijd wordt je huid verzorgd en gevoed met een op je huid afgestemde 100% natuurlijke olie. Gun jezelf regelmatig zo’n moment van pure ontspanning.

Klassieke massage 50 min.        €69,-  per persoon

Pantai Luar 

’n Veere reize 

Pantai Luar is een Aziatische massagetechniek op basis van warmte en kruidige geuren die alle zintuigen in harmonie brengt.  Laat je op de zachte klanken van de muziek meevoeren op deze reis naar exotische oorden. Speciale stempels met een mix van fruit, kruiden en geurige specerijen zijn verwarmd in een oliemengsel. Met korte, vloeiende bewegingen wordt de huid met deze hete stempels geprikkeld. Deze korte aanrakingen met intense warmte zet de huid direct aan tot celvernieuwing. Vervolgens wordt het lichaam er intensief mee gemasseerd. Pantai Luar zorgt voor een totale ontspanning en werkt diep in op de huid tot op het onderhuidse bindweefsel. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en de stofwisseling geactiveerd met als resultaat een verbeterde huidconditie.

Pantai Luar body 50 min.        €99,-  per persoon

Permanent Contour – Body

Stoam oflat’n

Een kruidenstempelmassage met stoom, aangenaam warm en ontspannend mèt dieptewerking. De behandeling is een combinatie van manuele massage en massage met een kruidenstempel waar continue warme stoom doorheen wordt geblazen. De stempels bevatten onder meer natuurlijke bloesems, kruiden en zoutkristallen. De stoom die door de stempels wordt gestuwd zorgt ervoor dat de actieve stoffen maximaal vrijkomen en tot diep in de huid werken. Tegelijkertijd komen ook de heerlijke aroma’s vrij, een waar feest voor de zintuigen. De Permanent Contour behandeling vermindert spierspanning en stress en heeft afhankelijk van de soort stempel een ontgiftende, verfijnende, kalmerende of ontstekingsremmende werking op de huid.

Permanent Contour body 50 min.        €86,-  per persoon

 

Gezichtsbehandelingen

Permanent Contour – Face 

Laat jezelf in de watten leggen met deze uitgebreide gezichtsbehandeling op basis van de Permanent Contour kruidenstempelmassage. Eerst wordt de huid mild gereinigd met een olie en een scrub om vervolgens gezicht en decolleté te masseren met de kruidenstempels. De stoom die door de stempels wordt gestuwd zorgt ervoor dat de actieve stoffen uit de stempels tot diep in de huid werken. Momenteel hebben wij de keuze uit appeldroesem (verstevigend en verfijnend), lavendel (harmoniserend en herstellend) en tarwezemelen (ontstekingswerend en kalmerend).  De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende olie of butter.

Permanent Contour face 60 min.        €86,-  per persoon

Huidverbeterende gezichtsbehandeling 

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling op basis van de Botanical Beauty productlijn. De behandeling start met een milde reiniging van de huid en een facescrub om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt een manuele massage van gezicht en decolleté met een verzorgende olie. De behandeling wordt afgesloten met een masker van Dode zee modder en verzorging met rozenwater en een voedende olie of butter. De gezichtsverzorgende producten van Botanical Beauty zijn puur natuur, dierproefvrij en zoveel mogelijk biologisch. Met de 5 geurlijnen is de behandeling perfect af te stemmen op de behoefte van iedere huid. Vertrouw op de kracht van de natuur!

Gezichtsbehandeling 50 min.        €68,-  per persoon

 

Waar rust energie geeft