Geeft ruimte aan uw bijeenkomst

Vergaderboerderij

De vergaderboerderij is gebouwd in traditioneel Veluwse stijl. Door het hergebruik van oude bouwmaterialen hebben we er die mooie authentieke uitstraling aan kunnen geven. Binnen zijn de robuuste houten gebinten markant aanwezig, in combinatie met wanden van leem geeft dit een warme sfeer. Op de begane grond bevindt zich de lichte en ruime vergaderzaal (100m2). De stoere eikenhouten tafels en comfortabele lederen stoelen zijn in diverse opstellingen te plaatsen.

Onze vergaderzaal is uitgerust met uitstekende audiovisuele middelen. Het gebruik hiervan is altijd bij de prijs inbegrepen.

Boven in de boerderij is een relaxruimte met een leestafel en een comfortabele zithoek rondom de tichelkachel. Hier kunt u ontspannen onderuit zakken tijdens een pauze. Ook kunt u hier bijvoorbeeld in een klein groepje een opdracht voorbereiden of  1-op-1 gesprekken voeren. De ruimte is heel goed te gebruiken als subruimte.

U heeft altijd de exclusieve beschikking over de gehele boerderij en bepaalt zelf hoe en wanneer u gebruik wilt maken van de diverse ruimten

Zaalfaciliteiten

  • Beamer
  • Projectiescherm
  • Verrijdbare 70” touchmonitor met whiteboards en speakers
  • Draadloze reversmicrofoon
  • Geluidsinstallatie
  • Draadloos internet
  • Flipovers met papier (2x)
  • Vergaderkoffer
  • Presenter met laserpointer
  • Wifi

Opstellingen en capaciteit

Kring          26 personen

U-vorm      20 personen

Cabaret      26 personen

Theater      60 personen

Ovaal          16 personen

Carré          26 personen

Receptie    60 personen

 

Hooiberg

Midden op ons terrein staat de 5-roedige hooiberg. Bovenin, met een mooi uitzicht over het omliggende landschap, bevindt zich een eetzaal en een bar. Wij verzorgen hier graag uw lunch of borrel. Mocht u meer ruimte nodig hebben voor uw bijeenkomst dan is de hooiberg ook te huur als subruimte.

Schaapskooi

Voor kleine groepen kunt u ook terecht in de schaapskooi, een sfeervolle ruimte met volop privacy. Geniet hier bij mooi weer van het terras bij de natuurvijver en het weidse uitzicht.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Wij werken met een vaste tarief per dagdeel voor de huur van de boerderij, u krijgt daarvoor altijd het exclusieve gebruik van de gehele boerderij inclusief alle faciliteiten. Daarnaast werken we met losse tarieven voor vergaderarrangementen die u ook zelf samen kunt stellen.

Druk op onderstaande button om een reserveringsaanvraag te doen. Wij plaatsen dan tijdelijk een optie op de door uw gewenste datum en nemen contact met u op om uw wensen door te spreken. Aan de hand daarvan brengen wij vervolgens een offerte op maat uit.

Reserveren

 

Waar rust energie geeft