Nieuws

18 mei 2017

Officiële trouwlocatie gemeente Elburg

De Rijsgaardhoeve is één van de eerste officiële trouwlocaties van de gemeente Elburg. Woensdag 17 mei jl. is de handtekening onder de overeenkomst trouwlocatie gezet door waarnemend burgemeester Harry Dijksma en de locatie eigenaar Menno van Ginkel.  Het is fantastisch voor bruidsparen in Elburg dat zij naast het oude gemeentehuis nu ook keuze hebben uit een aantal andere sfeervolle locaties om elkaar het ja-woord te geven.

De traditioneel Veluwse boerderij herbergt een sfeervolle en intieme trouwzaal die ruimte biedt aan zo’n 50 gasten. “Wij zijn er van overtuigd dat dit een perfecte locatie is voor een huwelijksceremonie” vertelt eigenaar Menno van Ginkel. “Onze kracht zit hem in de idyllische uitstraling, de kleinschaligheid en onze persoonlijke benadering. Er is bij ons veel bespreekbaar en alles wordt altijd tot in de puntjes verzorgd!”

Ter introductie heeft de Rijsgaardhoeve een aantrekkelijke actie. De eerste 2 bruidsparen die hun huwelijk hier voltrekken ontvangen naar keuze 2 overnachtingen in een plaggenhut of een dagarrangement voor 2 personen in de wellnessboerderij.

Neem voor meer informatie over onze trouwlocatie contact op via info@rijsgaardhoeve.nl of bel 0525-656530.

 

8 januari 2016

Feestelijke opening Rijsgaardhoeve

Op woensdag 6 januari is de Rijsgaardhoeve officieel geopend. Een bijzondere datum, want exact 2 jaar geleden is er gestart met de bouw. In deze 2 jaar is vanaf de grond dit prachtige boerenerf opgebouwd. Authentieke, streekeigen gebouwen bepalen hier de sfeer. Na 2 jaar bouwen en een nog langere tijd van voorbereiding is het geweldig dat eindelijk de deuren opengaan. De vergaderlocatie draait al sinds november. De Bed&Breakfast en de wellnessboerderij zijn vanaf 1 maart te reserveren.

Waar rust energie geeft