Nieuws

18 mei 2017

Officiële trouwlocatie gemeente Elburg

De Rijsgaardhoeve is één van de eerste officiële trouwlocaties van de gemeente Elburg. Woensdag 17 mei jl. is de handtekening onder de overeenkomst trouwlocatie gezet door waarnemend burgemeester Harry Dijksma en de locatie eigenaar Menno van Ginkel.  Het is fantastisch voor bruidsparen in Elburg dat zij naast het oude gemeentehuis nu ook keuze hebben uit een aantal andere sfeervolle locaties om elkaar het ja-woord te geven.

De traditioneel Veluwse boerderij herbergt een sfeervolle en intieme trouwzaal die ruimte biedt aan zo’n 50 gasten. “Wij zijn er van overtuigd dat dit een perfecte locatie is voor een huwelijksceremonie” vertelt eigenaar Menno van Ginkel. “Onze kracht zit hem in de idyllische uitstraling, de kleinschaligheid en onze persoonlijke benadering. Er is bij ons veel bespreekbaar en alles wordt altijd tot in de puntjes verzorgd!”

Ter introductie heeft de Rijsgaardhoeve een aantrekkelijke actie. De eerste 2 bruidsparen die hun huwelijk hier voltrekken ontvangen naar keuze 2 overnachtingen in een plaggenhut of een dagarrangement voor 2 personen in de wellnessboerderij.

Neem voor meer informatie over onze trouwlocatie contact op via info@rijsgaardhoeve.nl of bel 0525-656530.

 

26 oktober 2016

Arrangementen Kerst en Oud & Nieuw

Zin om er met de feestdagen lekker tussenuit te gaan? Speciaal voor Kerst en Oud & Nieuw hebben wij compleet verzorgde arrangementen samengesteld. Een combinatie van overnachten in onze sfeervolle B&B, een sprankelend wellnessarrangement, lekker eten en bijzondere activiteiten. Klik hier om de arrangementen te bekijken. Twijfel niet te lang, want we hebben maar een beperkt aantal plekken.

 

vvv cadeaubon
20 mei 2016

VVV cadeaubon ook hier inwisselbaar

De VVV cadeaubon is nog altijd de populairste cadeaubon van Nederland. Vanaf nu is deze cadeaubon ook te besteden bij de Rijsgaardhoeve. Een mooie gelegenheid om al die bonnen eens bij elkaar te zoeken en jezelf te trakteren op een arrangement in onze wellnessboerderij of misschien wel een overnachting in onze B&B.

9 februari 2016

Dubbel genieten van Valentijnsdag

Wil je je liefste deze Valentijnsdag echt verrassen? Denk dan eens aan een kadobon van de Rijsgaardhoeve en geniet binnenkort samen van een ontspannen dag in onze wellnessboerderij of een romantische overnachting in onze B&B. Niet alleen voor Valentijnsdag maar ook voor andere gelegenheden een mooi kado om te geven. De kadobon is te verkrijgen in elk gewenst bedrag, Je vraagt hem aan via info@rijsgaardhoeve.nl of bel met 0525-656530. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, wij versturen kadobonnen ook per post.

8 januari 2016

Feestelijke opening Rijsgaardhoeve

Op woensdag 6 januari is de Rijsgaardhoeve officieel geopend. Een bijzondere datum, want exact 2 jaar geleden is er gestart met de bouw. In deze 2 jaar is vanaf de grond dit prachtige boerenerf opgebouwd. Authentieke, streekeigen gebouwen bepalen hier de sfeer. Na 2 jaar bouwen en een nog langere tijd van voorbereiding is het geweldig dat eindelijk de deuren opengaan. De vergaderlocatie draait al sinds november. De Bed&Breakfast en de wellnessboerderij zijn vanaf 1 maart te reserveren.

Waar rust energie geeft