Een fijne plek om te onthaasten, even tijd en aandacht voor elkaar. Jezelf opladen om er daarna weer tegen aan te kunnen. Geniet van de rust en het buitenleven. De konijntjes schieten langs je raam voorbij, in de verte grazen heideschaapjes en klinkt gekwaak uit de paddenpoel. Een goed gesprek bij het haardvuur, nog een ommetje voor het slapengaan. ’s Ochtends wakker worden met een frisse duik in de zwemvijver. Daarna schuif je aan om te genieten van een rijkelijk gevulde ontbijttafel met producten uit de streek.

Bed & Breakfast Elburg

In Elburg, aan de rand van de Veluwe, ligt deze bijzondere B&B. Uniek overnachten in een plaggenhut, dat kan maar op een paar plekken in Nederland. Ook de luxe lodges zijn heerlijk om een paar dagen te vertoeven. Onze Bed&Breakfast in Elburg is een prachtige uitvalsbasis om deze oude Hanzestad en haar omgeving te ontdekken. Of je nu houdt van cultuur snuiven, lekker eten, shoppen, er op uit in de natuur of het water op wilt, Elburg heeft het allemaal.

Wellness weekend

Ben je juist op zoek naar een weekend weg met wellness? Een paar dagen weg om alles los te laten en helemaal tot rust te komen? Combineer een overnachting in de B&B dan met een arrangement in onze wellnessboerderij, dat is op en top ontspannen en genieten!

Bekijk hier ons fotoboek

Bekijk hier ons fotoboek

 

Waar rust energie geeft