Voor één dag uw eigen plek om uw bijeenkomst de vorm te geven zoals u dat voor ogen heeft. Een sfeervolle vergaderboerderij in authentieke stijl met een eigentijdse uitstraling. Ruim maar toch ook behaaglijk, inspirerend en informeel, een plek om je meteen thuis te voelen. Hier is de rust en ruimte die nodig is om u volledig te kunnen focussen op uw doel. Intensief samen aan de slag met alle faciliteiten bij de hand. In de pauze even onderuitzakken bij de haard. Stap de natuur in om een frisse neus te halen. Tussendoor de zinnen verzetten of de teamgeest versterken met een uitdagende activiteit. En aan het eind van een inspannende dag samen rond de bar proosten op het mooie resultaat!

Vergaderlocatie Veluwe

Inspirerende vergaderlocatie

Welkom op de Rijsgaardhoeve! Een inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe.

Een prachtige authentieke vergaderboerderij waar u exclusief de beschikking over heeft. De sfeer, de faciliteiten, de omgeving, de persoonlijke service en zelfs de catering, bij ons is alles erop gericht om het beste uit uw bijeenkomst te halen.

Door de flexibele indeling, de diverse ruimten en de mogelijkheid om ook de hooiberg en zelfs het buitenterrein erbij te betrekken is het een locatie die geschikt is voor vele soorten bijeenkomsten. Denk aan een workshop, training, relatie-event, heidag, teamdag of een productpresentatie. Maar ook feestelijke gelegenheden zijn bij ons op hun plek.

Onze vergaderlocatie ligt in midden Nederland aan de rand van de Veluwe. Wij zijn makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28, de A50 en via de Flevopolder, we beschikken over gratis parkeergelegenheid.

Bekijk hier het fotoboek

Waar rust energie geeft