Vacature Gastvrouw wellness

Voor onze in 2016 geopende wellnessboerderij zijn wij regelmatig op zoek naar enkele zelfstandige en enthousiaste gastvrouwen die ons met name op de zaterdagen kunnen versterken (oproepbasis).

Wie zijn wij?

De Rijsgaardhoeve is een exclusieve wellnessboerderij, locatie voor zakelijke bijeenkomsten en Bed&Breakfast in het pittoreske Elburg. Ons bedrijf is gesitueerd op een boerenerf, kleinschalig van opzet met gebouwen in authentieke oud-Veluwse stijl. Naast rust en privacy zijn gastvrijheid, gezond leven en gezonde voeding met producten uit eigen tuin en streek belangrijke thema’s binnen ons bedrijf.

De functie in het kort

Als gastvrouw wellness ontvang, verzorg en behandel je gasten die voor een wellness-arrangement bij de Rijsgaardhoeve komen. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en daarmee ook het gezicht van ons bedrijf. Als gastvrouw ben je er op gericht onze gasten volledig te laten ontspannen en genieten van een bijzondere wellnessdag. Jij zorgt ervoor dat de gasten tevreden en vol energie huiswaarts keren.

Je bent verantwoordelijk voor alle onderdelen van een arrangement. Dit begint met het houden van een intakegesprek, daarna begeleid je gasten bij de verschillende sauna’s en faciliteiten. Tussendoor verzorg je de hapjes en drankjes en je zorgt ervoor dat de faciliteiten opgeruimd en schoon blijven.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die gastvrijheid uitstraalt. Jij hebt oog voor je gasten en je hebt het in je om onze gasten volkomen rust en ontspanning te laten ervaren.

Daarnaast ben je sociaal vaardig, heb je gevoel voor kwaliteit en vind je het leuk om mensen in de watten te leggen. Zelfstandigheid, stressbestendigheid en organisatievermogen komen ook goed van pas!

Jij bent 1 à 2 keer per maand beschikbaar op zaterdag. In de drukke periodes kun je mogelijk ook doordeweeks worden ingezet. De werktijden liggen tussen 08.45 en 24.00 uur.

 Kennis en ervaring

  • Opleiding of werkervaring op gebied van wellness/beauty/health is geen must. Als gastvrouw wellness doorloop je vooraf een interne training.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré.

 

Ben jij de gastvrouw die we zoeken?

Op dit moment zijn er geen vacatures. Maar ben je geïnteresseerd stuur dan je cv met motivatie naar sandra@rijsgaardhoeve.nl. Wij bewaren je gegevens en nemen zo nodig contact met je op.

Waar rust energie geeft