Vacature Gastvrouw wellness

Voor onze in 2016 geopende wellnessboerderij zijn wij soms op zoek naar een enthousiaste gastvrouw die ons met name op vrijdag en zaterdag en incidenteel op woensdag kan versterken (oproepbasis).

Wie zijn wij?

De Rijsgaardhoeve is een exclusieve wellnessboerderij, locatie voor zakelijke bijeenkomsten en Bed&Breakfast in het pittoreske Elburg. Ons bedrijf is gesitueerd op een boerenerf, kleinschalig van opzet met gebouwen in authentieke oud-Veluwse stijl. Naast rust en privacy zijn gastvrijheid, gezond leven en gezonde voeding met producten uit eigen tuin en streek belangrijke thema’s binnen ons bedrijf.

De functie in het kort

Als gastvrouw wellness ontvang, verzorg en behandel je gasten die voor een wellness-arrangement bij de Rijsgaardhoeve komen. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en daarmee ook het gezicht van ons bedrijf. Als gastvrouw ben je er op gericht onze gasten volledig te laten ontspannen en genieten van een bijzondere wellnessdag. Jij zorgt ervoor dat de gasten tevreden en vol energie huiswaarts keren.

Je bent verantwoordelijk voor alle onderdelen van een arrangement. Dit begint met het houden van een intakegesprek, daarna begeleid je gasten bij de verschillende sauna’s en faciliteiten. Tussendoor verzorg je de hapjes en drankjes en je zorgt ervoor dat de faciliteiten opgeruimd en schoon blijven.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die gastvrijheid uitstraalt. Jij hebt oog voor je gasten en je hebt het in je om onze gasten volkomen rust en ontspanning te laten ervaren.

Daarnaast ben je sociaal vaardig, heb je gevoel voor kwaliteit en vind je het leuk om mensen in de watten te leggen. Zelfstandigheid, stressbestendigheid en organisatievermogen komen ook goed van pas!

Jij bent 1 à 2 keer per maand beschikbaar. In drukke periodes en in vakanties kan je gevraagd worden of je midweeks inzetbaar bent. De werktijden liggen tussen 09.00 en 18.00 uur.

Kennis en ervaring

  • Opleiding of werkervaring op gebied van wellness/beauty/health is geen must. Als gastvrouw wellness doorloop je vooraf een interne training.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben jij de gastvrouw die we zoeken?

Als je geïnteresseerd bent in onze vacature, stuur dan je cv met motivatie naar menno@rijsgaardhoeve.nl. Wij bewaren je gegevens en nemen contact met je op.

Waar rust energie geeft