Treed binnen in deze sfeervolle wellnessboerderij, de geur van hooi en kruiden komt je al tegemoet. Doe je horloge af en geef je over aan onze goede zorg. Hier is aandacht voor jou. Geniet van de weldadige warmte en de verzorgende behandelingen met natuurlijke producten. Laat de rust over je heen komen, ontspan lichaam en geest. Wegdoezelen in het waterbed, stomen in het hooi terwijl je uitkijkt over de weilanden. Heerlijk drijven in de tobbe, de geur van het hout op het vuur prikkelt je zintuigen. Zweet al je beslommeringen er uit en verfris jezelf onder de straal van het molenrad. Tussendoor lekker proeven van gezonde hapjes en drankjes. Laat je in de watten leggen, want deze dag is voor jou!

Wellnessboerderij

De Rijsgaardhoeve is een exclusieve, kleinschalige wellnessboerderij gelegen aan de rand van de Veluwe. Wij zijn een plek waar mensen hun batterij weer even op kunnen laden. Een dag vol rust, ontspanning, weldadige warmte, verzorgende behandelingen en gezonde voeding zorgt ervoor dat je je weer verkwikt zult voelen. Onze kracht zit hem in de persoonlijke aandacht en de privacy die de gast ervaart.

Wij bieden diverse saunafaciliteiten en behandelingen, niet alledaags maar juist bijzonder. In onze wellnessboerderij ervaar je duidelijk een knipoog naar het buitenleven, de boerderij van vroeger en ook de historie van Elburg. Oma’s Kruidenkeuken, de Smidse en het Boenhok, verrassend van buiten en van binnen. Voor de behandelingen werken wij met natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Weldadig met de kracht van de natuur!

Onze wellnessboerderij ligt in midden Nederland aan de rand van de Veluwe. Makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28, de A50 en via de Flevopolder, met gratis parkeergelegenheid.

Bekijk hier het fotoboek

Waar rust energie geeft